06-52 678 638 info@jdnriooltechniek.nl

Aanleg en reparatie van rioolsystemen

De aanleg van een rioolsysteem of een waterafvoersysteem dient goed te gebeuren. Wordt ondeugdelijk materiaal gebruikt of wordt het systeem niet op de juiste manier aangelegd, dan is het wachten op problemen. Verzakking is een veel voorkomende oorzaak van slechte afvoer of vervelende luchtjes in woning of bedrijfspand. Een riool kan ook breken of er kunnen wortels in groeien.

JDN verzorgt professionele aanleg van riolering. Daarbij bent u als opdrachtgever verzekerd van een vakkundige en zorgvuldige installatie.

JDN verzorgt tevens het onderhoud of komt snel en vakkundig in actie om ontstane problemen adequaat op te lossen. Hiervoor beschikt JDN over een compleet uitgeruste servicewagen die is voorzien van alle noodzakelijke gereedschappen en apparatuur. Het JDN camera inspectie systeem spoort problemen op en met speciale apparatuur wordt bovengronds de exacte locatie gedetecteerd. Hierdoor worden onnodige werkzaamheden en overlast voorkomen.

Last van stank, latrine vliegjes of motmuggen?

Heeft u stankoverlast in uw woning? Of last van latrine vliegjes of motmuggen? De oorzaak kan een verstopte of lekkende riolering zijn. JDN heeft voor u de oplossing. Via een rookproef of camera inspectie onderzoeken we de oorzaak, om deze vervolgens adequaat op te lossen.

Hulp nodig bij rioolsystemen? Bel JDN!

Zoekt u deskundige ondersteuning bij aanleg, onderhoud en/of reparatie van rioolsystemen? Bel dan JDN: 06-52 678 638.

JDN Riooltechniek

Oude Vlietpolderdijk 1
4655 TP De Heen

T: +31 (0)6 52 678 638
E: info@jdnriooltechniek.nl

Ontstopping

Ontstopping van wc, keuken, cv en regenpijpen.

Rioolsystemen

Aanleg en reparatie van rioolsystemen.

Persriolering

Aanleg, onderhoud en reparatie persriolering.

Vetputten

Aanleg, ledigen en reinigen van vetputten.